Slazem se ja sa tobom.digger wrote:Pazi samo da necije djubre ne postane tvoje djubre. U tom slucaju ce te kostati vise nego da si pazario novu masinu. Ako si vec resio da uzimas polovnu masinu, ja bih probao da nadjem nekog (platim nekog) ko se razume, ko je radio na njima i ko ih je popravljao, nekoga ko moze da vidi sta im fali i sa njim bih isao u kupovinu. Obavezno da masina bude u radnom stanju. Sta ce ti gomila gvozdja? Sem ako nisi resio da pravis masinu.
Imas li ideju kakve profile za frontove hoces? Postoje nacini da se rade te stvari i jeftinije. Nemoj zaboraviti da je to velika investicija i da ce trebati vremena da prodje dok krenes da pravis prihod sa njom. Prihod krece onog momenta kada si zaradio onoliko koliko si potrosio na nju da radi, znaci sve: prevoz, instalacija, servisiranje...
M
Rizik da pocistis necije djubre uvek postoji kod polovnih masina.
Kad se kupuje nova, prica je sasvim drugacija. Kako po pitanju rizika tako i po pitanju cene!
Na sajmu sam video novu FELDER-ovu masinu.
Da ti pamet stane kako je lepa ali i da ti srce stane kad cujes cenu! :skratta::skratta::skratta:
Kad su mi poslali katalog, vec mi je bilo jasno! Katalog im je ukoricena knjiga od 300 strana!
70.000€ u osnovnoj varijanti. Za dodatnu opremu nisam ni pitao! :skratta::skratta::skratta:
https://www.youtube.com/watch?v=-SG7glt ... e=emb_logo
Da je to jedina investicija u radionici nesto bi se i smislilo ....
Drugi i jeftiniji nacini rada, trazi vise zaposlenih majstora a to je kod nas postalo JAKO problematicno!
Pre cu da trpim losu masinu da me za'ebava nego nekog nabedjenog majstora da mi prodaje pamet.
Ni jedna masina ili alatka meni nije skupa osim ako im se paučina uhvatila.